+385 (0)98 166 1743

 +385 (0)21 697 171

 
 
O GRADCU
 
 
Gradac je atraktivno ljetovalište na južnoj strani Makarske rivijere, podno velebne planine Biokova. Smjestio se na najljepšem dijelu jadranske obale, između dva velika turistička središta Dubrovnika i Splita, u blizini nekoliko većih jadranskih otoka. Krasi ga zavidna turistička ponuda, odlična gastronomska tradicija i zanimljivi zabavni sadržaji.

Gradac bilježi dugu i bogatu prošlost, čiji su tragovi danas vidljivi u mnogim povijesnim građevinama i kulturnim spomenicima. Iako je još davne 1919. g. na ovim prostorima sagrađen prvi hotel, pravi počeci turizma bilježe se tek 50-tak godina kasnije.

Ono po čemu se Gradac prepoznaje i pamti njegov je predivan krajolik, duge i lijepe plaže te turistička ponuda prilagođena svim uzrastima. Za sve one koji traže kvalitetan i raznovrsan odmor Gradac je idealna destinacija. Oduševit će vas raznovrsnost turističke ponude kao i tipičan mediteranski ambijent.

Gradac je smješten južno od Splita, na jugu Splitsko dalmatinske županije, na glavnoj jadranskoj prometnici - D8 ili Jadranskoj magistrali (Jadranskoj turističkoj cesti).
 
 
Kako doći do Gradca? 

Autom
- od Austrije i Mađarske preko Zagreba i Splita
- od Mađarske kroz Đakovo, Bosna i Hercegovina - Bosanski Šamac, Mostar, pa Ploče i Gradac
- od Italije preko Rijeke i Splita.

Autobusom
- od svih većih gradova u Hrvatskoj preko Splita i presjesti na autobus za Ploče ili Dubrovnik.

Vlakom
- od Zagreba do Splita i od Splita autobusom.

Avionom
- do Zračne luke Split i od Splita autobusom.

Brodom
- od Rijeke i Ancone (Italija) do luke Split i od Splita autobusom.
 
gradac1 gradac2 gradac3 gradac4 gradac5 gradac6 gradac7 gradac9 gradac10 gradac11 gradac12 gradac13 gradac14 gradac15 gradac16 gradac17 gradac18 gradac19
 

 

  

HR zastava

Kontaktirajte nas

Podaci označeni zvjezdicom (*) obvezni su.