+385 (0)98 166 1743

 +385 (0)21 697 171

  

APARTMANI NENA GRADAC
 
Apartmani Nena se nalaze u malom turističkom mjestu Gradac, na Makarskoj rivijeri. Gradac je najjužnije mjesto u Splitsko-Dalmatinskoj županiji, zemljopisno smješten na pola puta između dva kulturno-povijesna grada Splita i Dubrovnika. Također je u blizini vrlo poznatog hodočasničkog mjesta Međugorje u susjednoj državi Bosni i Hercegovini. Odlična cestovna i trajektna povezanost sa svim srednjodalmatinskim otocima čini ga idealnim mjestom za Vaš godišnji odmor. 
 
Kristalno čisto more, prekrasne plaže, bezbroj staza za šetanje uz obalu ili na planini s nezaboravnim pogledima na more i otoke, daju posebnu draž ovom malom dalmatinskom mjestu.
 
Apartmani Nena sastoje se od dvije smještajne jedinice zasebno odvojene unutar obiteljske kuće. Prva smještajna jedinica, apartman A2, nalazi se na 1. katu, a druga smještajna jedinica, apartman A1, na 2. katu, u visokom potkrovlju.
 
Visoki stupanj komfora, zahvaljujući velikim površinama od 70 m2 i 85 m2 unutar obje smještajne jedinice, čine apartmane ugodnim prostorom za vrijeme Vašeg boravka. Kao veliku prednost obiju smještajnih jedinica istakli bi dvije velike terase i dva natkrivena balkona s pogledima na more i prirodni ambijent.
 
Ugodan odmor žele Vam ljubazni domaćini Nena i Ante. Radujemo se Vašem dolasku, 

dobrodosli

 

 

 

  

HR zastava

Kontaktirajte nas

Podaci označeni zvjezdicom (*) obvezni su.